BASQUET: El femení de la UESC femení continua tercer a la Segona Catalana


  • Comparteix:

El sènior femení de bàsquet de la UESC tanca l'any 2004 amb una derrota a la pista del Ramón Llull per 71 a 59. Les jugadores d'Itas Luque comencen molt bé, però en el segon quart es venen a baix després d'un parcial molt negatiu. Tot i la derrota, les santcugatenques continuen terceres a la segona catalana.

Els dotze punts de diferència no mostren la igualtat que va haver-hi sobre la pista. Les santcugatenques van ser millors en el primer tram del matx. En el primer quart les vermell-i-negres van ser superiors tant en el joc com en el resultat. El Ramon Llull, un conjunt de mitja taula i que, en aquest partit va rebre el suport de la seva afició, va reaccionar a partir del segon quart fent-li un parcial molt ampli a les d'Itas Luque.
La jugadora vermell-i-negra, Laia Baqués, ho explica.

Laia Baquès

En el tercer quart ens van agafar i ens van desmotivar.


A partir de llavors la tònica va ser de domini del Ramon Llull i desencert de la UESC. Baqués creu que podien haver fet alguna cosa més per guanyar el matx.

Laia Baquès

Podríem haver fet un millor partit.


Tot i haver perdut, el conjunt femení de la UESC continua tercer i ja es comença a consolidar com un dels clars candidats a pujar de categoria. Les noies d'Itas Luque tornaran a la competició lliguera el proper 9 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.