El femení de la UESC tanca la primera volta del campionat amb un triomf davant el Vedruna

Les vermell-i-negres s'han imposat per 73 a 57 a un conjunt de la zona baixa de la taula

Imatge d'arxiu / Foto: UESC

El primer equip femení de la UESC supera el Vedruna (73-56) i tanca la primera volta del campionat al grup 2 de la Primera Catalana de bàsquet. Les de Gabi Payet s'han imposat a un rival de la part baixa de la taula per sumar la sisena victòria del curs i situar-se en novena posició amb un balanç de sis victòries i set derrotes. La setmana que ve, les santcugatenques repetiran com a locals davant el CN Terrassa, un dels equips capdavanters de la lliga.

La UESC no ha aconseguit agafar distància amb el conjunt de Sabadell fins al segon quart. Després d'un inici ajustat, el primer període ha finalitzat amb un resultat de 16 a 13 favorable a les locals. Un parcial de 21 a 9 al segon quart ha servit perquè les vermell-i-negres hagin obert una escletxa en el marcador i hagin marxat al descans amb una renda de 37 a 22.

A la represa, el Vedruna ha intentat reduir distàncies amb les locals, però les de Gabi Payet han pogut resistir els intents de remuntada visitant. Al quart quart finalment el Vedruna s'ha desinflat i la UESC ho ha aprofitat per tornar a ampliar l'aventatge i situar el definitiu 73 a 57 en el marcador. Una victòria que representa la tercera consecutiva per a les vermell-i-negres, que aconsegueixen allunyar-se de la zona perillosa.