El masculí de la UESC cau als darrers instants del partit i encadena la segona derrota consecutiva

Els santcugatencs, que s'han vist superats pel Castellar, veuen com l'Artés s'escapa com a líder en solitari

El masculí de la UESC cau al darrer instant del partit contra el Castellar (61-63) i encadena la segona derrota consecutiva al grup 2 de la Copa Catalunya. Les pèrdues de pilota i els errors no forçats han condemnat el conjunt vermell-i-negre, que veu com el líder, l'Artés, s'escapa en solitari al capdavant de la classificació amb dues victòries més. Els santcugatencs intentaran redreçar la situació la setmana que ve a la pista del Bàsquet Pia Sabadell, el desè classificat.

Partit difícil per a la UESC, que no ha acabat de trobar-se còmode a la pista davant un Castellar molt intens. El primer quart ha servit per oferir una pista sobre quina seria la dinàmica al llarg de tot l'enfrontament. Intercanvi de punts entre els dos conjunts sense cap dominador clar, imprecisions i, en alguns moments, falta de clarividència per part dels jugadors santcugatencs. Una dinàmica que s'ha mantingut al segon període, amb un rang anotador més baix del que acostuma a mostrar la UESC a casa. El duel ha marxat al descans amb empat a 28.

A la represa, els santcugatencs han ofert una millor versió i han aconseguit posar-se per davant en el marcador, sense poder, però, allunyar-se massa del Castellar. Els visitants, que arribaven com a equip de la part baixa de la taula, han mantingut el pols a la UESC i no han baixat en cap moment els braços. L'empenta del Castellar ha continuat al quart i definitiu període, i l'equip del Vallès ha remuntat el duel fins a arribar als 20 segons finals amb el partit empatat. A manca d'un segon per al final, Albert Germà ha caçat un llançament a l'aire que havia fet aigua i ha donat la victòria al conjunt groc-i-negre. La UESC ha disposat d'una possessió final amb el temps gairebé exhaurit, però el seu intent a la desesperada per empatar el partit ha naufragat.

L'entrenador del masculí de la UESC, Norberto Guerra, ha explicat que l'equip ha pagat molt car els errors no forçats i les pèrdues de pilota. Tot i la derrota, Guerra confia que l'equip torni al rumb que l'ha portat a estar en zona de promoció.

Norberto Guerra

La valoració és totalment negativa. Veníem amb molta il·lusió a aquest partit i l'havíem preparat molt bé. Ens ha costat molt car el nivell de pilotes perdudes i d'errors no forçats que hem tingut.