La UESC masculina ensopega i cedeix la segona plaça a un Ripollet més efectiu

Els santcugatencs s'han vist superats en el darrer minut de joc per un Ripollet que ha decidit millor en atac

L'equip masculí de la UESC perd (82-84) davant el Bàsquet Ripollet a la jornada 17 del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet i cedeix la segona plaça al conjunt ripolletenc. Els de Norberto Guerra han pres males decisions en el darrer minut de joc que han condicionat la desfeta vermell-i-negra. Els santcugatencs encadenen dues derrotes consecutives i visitaran la propera jornada la pista del cuer, el Reus Ploms Salle.

Partit d'alta intensitat i on cada pilota s'ha convertit en una lluita ferotge entre els jugadors de tots dos equips. Els visitants han sortit més endollats en el primer quart i han deixat un 14 a 22 en el primer quart. La reacció vermell-i-negra no s'ha fet esperar i la distància s'ha eixugat fins deixar el 41 a 42 a favor dels visitants.

Un segon quart on la UESC ha exhibit potencial en el joc interior, però també un tir exterior potent. S'ha arribat als dos darrers quarts amb una igualtat absoluta que feia preveure que el matx s'hauria de resoldre en el darrer minut com així ha estat. Una tècnica xiulada en contra de la UESC, molt protestada per jugadors i afició, ha posat en avantatge el Ripollet. Aquest fet juntament amb males decisions en el tir han fet que la UESC perdés el matx. El tècnic, Norberto Guerra, creu que ara cal treballar més que mai per seguir a la part alta.

Norberto Guerra

Hem de seguir treballant com fins ara. Tot s'ha comprimit molt a la classificació.