Txema Martínez, nou entrenador de la UESC femenina en substitució de Gabi Payet

El nou tècnic arriba amb l'objectiu d'assolir la permanència a la Primera Catalana


  • Comparteix:

Txema Martínez, nou tècnic de la UESC femenina / Font: UESC

Txema Martínez, nou tècnic de la UESC femenina / Font: UESC

Txema Martínez és el nou entrenador de la UESC femenina de bàsquet que milita al grup 2 de la Primera Catalana. Martínez substitueix Gabi Payet, que ha comunicat al club que deixa el càrrec 'per motius interns de l'equip i dinàmiques negatives'. Payet complia la seva primera temporada al capdavant de l'equip amb un balanç de 8 triomfs i onze derrotes i en novena posició.

Gabi Payet seguirà vinculat al club dirigint l'infantil masculí negre. La UESC, a través d'un comunicat, ha lamentat la decisió i ressalta que 'es perd un entrenador que ha fet evolucionar i millorar l'equip des de l'inici de temporada'. El nou entrenador, Txema Martínez, arriba a l'equip després d'entrenar dos mesos al júnior masculí del SESE i anteriorment ha dirigit el Roser B, Roser A i Safa Claror femenins. Martínez té clar que l'objectiu és mantenir la categoria i intentar guanyar el màxim de partits possibles. El tècnic vermell-i-negre debuta a la banqueta aquest diumenge, a dos quarts d'una del migdia, al Pav 1 de la Rambla del Celler davant el Sant Nicolau.


Txema Martínez

L'únic objectiu és mantenir la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.