La UESC prepara el debut a la Lliga EBA amb la disputa de la Lliga Catalana

Els santcugatencs es preparen pel debut històric en categoria estatal


  • Comparteix:

Pol Rodríguez és una de les cares noves de la UESC pel debut a Lliga EBA / Font: UESC

Pol Rodríguez és una de les cares noves de la UESC pel debut a Lliga EBA / Font: UESC

L'equip masculí de la UESC prepara el debut històric a la Lliga EBA el 25 d'octubre davant el Consell Air Europa balear al Pav 3 de la Rambla del Celler. Els vermell-i-negres tancaran la competició el 17 d'abril a la pista del Lliçà d'Amunt. El conjunt de Norberto Guerra tindrà una pretemporada marcada pels partits amistosos i la Lliga Catalana com a competició oficial.

La UESC disputarà quatre partits amistosos de pretemporada. El primer serà aquest diumenge davant l'Igualada de lliga EBA, el segon serà el dissabte 12 de setembre davant el JAC Sants de Lliga EBA, el tercer, diumenge 13 de setembre a la pista del Santfeliu i el darrer serà a casa davant el Ripollet de Copa Catalunya.

A la Lliga Catalana, els vermell-i-negres han quedat enquadrats amb el Martinenc i SESE que també competiran a Lliga EBA. El primer partit davant el Martinenc serà el 19 de setembre a Sant Cugat i el 26 visitaran la pista del SESE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.