Vicenç Beltran: 'Volem jugar al Pav 3 i esperem que l'arranjament de les cistelles sigui ràpid'

El president de la UESC ha analitzat l'actualitat del club al programa "Esport en Marxa"


Temes relacionats

La UESC s'enfrontarà amb l'Es Castell balear a la primera jornada de la Lliga EBA ( 2/nov/20)


  • Comparteix:

El president de la UESC, Vicenç Beltrán, al programa

El president de la UESC, Vicenç Beltrán, al programa "Esport en Marxa" / Font: Cugat Mèdia

El president de la UESC, Vicenç Beltran, lamenta que el primer equip masculí, que debuta a Lliga EBA aquest diumenge, ho farà al pavelló de l'escola Europa i no al Pav 3 com s'havia pactat amb l'Ajuntament. L'arranjament de les cistelles del Pav 3 encara no està enllestit i aquest fet obliga a jugar en un altre equipament. Beltran també ha parlat dels tests PCR que hauran de passar els jugadors del primer equip abans de la disputa de cada jornada i ressalta la despesa econòmica que haurà d'assumir el club.

ESCOLTA-HO

Després de més de tres setmanes de retard i amb molta incertesa, el primer equip de la UESC afronta un debut històric a la Lliga EBA aquest diumenge a tres quarts d'una davant l'Es Castell balear. El debut serà al pavelló de l'escola Europa i aquest fet incomoda el club perquè volen fer-ho al Pav 3. Vicenç Beltran diu "sentir-se com a visitant en aquest equipament" i espera que ben aviat puguin jugar al pavelló de la Rambla del Celler.

Un altre dels temes d'actualitat del club és la reestructuració a la Lliga EBA que s'ha dividit en subgrups per la situació sanitària. Els PCR de les tres primeres jornades l'assumeix la federació espanyola, però la resta són a càrrec del club. Aquest fet ha suposat, segons Beltran, "un dany important en el pressupost".

El club segueix l'aposta per la UESC-ASDI, equip amb esportistes discapacitats i la UESC-Team amb nois i noies amb espectre autista. Beltrán diu que aquesta aposta "ens fa sentir orgullosos del club que representem".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.