La UESC estrena any al Pav 3 amb la visita del líder, el Martorell, aquest diumenge

Els santcugatencs reben aquest diumenge, a tres quarts de set de la tarda, els del Baix Llobregat


  • Comparteix:

Imatge del primer triomf de la UESC a Esparreguera / Font: UESC

Imatge del primer triomf de la UESC a Esparreguera / Font: UESC

L'equip masculí de la UESC retorna a la competició i ho farà aquest diumenge, a tres quarts de set de la tarda, davant el líder, el Martorell, a la cinquena jornada del grup C-2 de la Lliga EBA de bàsquet al Pav 3 de la Rambla del Celler. Els de Norberto Guerra van tancar l'any amb triomf i cerquen la segona victòria de la temporada.

La UESC s'estrena oficialment al Pav 3 aquesta temporada després d'haver jugat els seus dos anteriors compromisos com a locals al pavelló de l'escola Europa. Els ancoratges de les cistelles ja han estat validats i per tant ja es pot jugar en aquest equipament.

Els santcugatencs van sumar el primer triomf a la categoria abans de finalitzar l'any a la pista de l'Esparreguera i sumen un balanç d'una victòria i dues desfetes. És una bona oportunitat per assolir la primera victòria a Sant Cugat.

El tècnic, Norberto Guerra, alerta del perill del Martorell de qui diu que són "el millor equip del grup i un dels més brillants de la categoria". "Ressalta el seu joc interior i exterior amb un tècnic que porta ja algunes temporades al club". "Nosaltres sortirem molt motivats i tenim moltes ganes de tornar a competir després de l'aturada nadalenca".

Els del Baix Llobregat sumen tres triomfs i una derrota.




Norberto Guerra

Tenim moltes ganes de tornar a competir davant un gran rival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.