La UESC cau a la pista del Martorell i es jugarà la permanència a les dues últimes jornades

Els santcugatencs s'han vist superats pel Martorell, líder sòlid del grup


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí de la UESC ha perdut (72-49) a la pista del líder, el Martorell, en matx corresponent a l'avantpenúltima jornada del grup C-2 de la Lliga EBA de bàsquet. Els santcugatencs s'han vist superats per un conjunt més sòlid i experimentat. Els de Norberto Guerra segueixen cuers i es jugaran la permanència a les dues darreres jornades davant l'Olivar i el SESE.

La UESC tornarà a la competició d'aquí a 21 dies en un duel decisiu. Els vermell-i-negres, cuers, amb un sol triomf rebran l'Olivar que suma dos triomfs.

Un matx que pot dictar sentència per la permanència. El matx d'aquesta jornada a Martorell ha estat marcat per la superioritat local d'un equip que aspira a pujar de categoria.

El resultat de la mitja part (31-16) ha marcat el desenllaç del partit. Els de Norberto Guerra afrontaran la primera final el cap de setmana del 10 i 11 d'abril al Pav 3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.