Victòria del femení de la UESC contra el GEIEG que li permet establir-se al 4rt lloc


  • Comparteix:

L'equip femení de bàsquet de la UESC guanya al GEIEG 'B' de Girona per 53 a 40, en l'últim partit d'aquest 2005. Amb aquesta victòria, les santcugatenques es consoliden al capdamunt de la classificació, cosa que els permet passar amb tranquil·litat les vacances de Nadal. L'equip tornarà a la competició el proper 15 de gener.

El conjunt santcugatenc guanya per 13 punts de diferència al GEIEG de Girona, equip que està situat a la part baixa de la taula. Malgrat aquesta victòria que permet a les santcugatenques situar-se en el 4rt lloc de la classificació, el seu joc no va ser gens bo, tal com explica l'entrenador de la UESC, Ignasi Munera.

Ignasi Munera

No estic content amb el joc. Però ja sabíem que tindríem un partit complicat.


El balanç d'aquests primers mesos de competició és força bo pel què fa a resultats, però molt negatiu en el camp de les lesions. Després d'aquesta 12ena jornada, la competició s'atura per les vacances de Nadal. Tot i això, les noies de Munera no frenaran la seva activitat, ja que tenen previstes sessions intenses de pista i de treball físic, per tal d'encarar al 100% el nou tram de la competició. Escoltem Munera.

Ignasi Munera

Hem d'entrenadur aquestes vacances per encarar amb garanties la competició i no perdre cap més partit


La UESC no tornarà a jugar fins el 15 de gener, dia que s'enfrontarà al Cerdanyola "B", un equip de la part mitja de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.