Les lesions passen factura a la UESC


  • Comparteix:

Fins a quatre baixes podria tenir el sènior masculí de la UESC de bàsquet pel proper partit a la pista del Laietà. El base Eloi Pèrez i Joan Viladomat són els que necessiten més temps per recuperar-se. Jordi Claramonte i Marc Cardús estan pendents de proves mèdiques per avaluar l'estat físic de les seves lesions.

Eloi Perez i Joan Viladomat hauran d'estar dos mesos de baixa el primer i com a mínim tres setmanes el segon. Per tant es perdran els propers partits de la UESC. Jordi Claramonte està pendent d'unes proves mèdiques i Marc Cardús és l'únic, que ara per ara, podria estar en condicions de jugar a la pista del Laietà. Escoltem l'entrevista que manteníem amb el tècnic de la UESC, David Lizano.

David Lizano

Les baixes ens estan passant factura


La UESC tindrà un partit difícil a la pista del Laietà, segon classificat, i amb un handicap important, el de les lesions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.