La UESC femení s'enfronta aquest cap de setmana al Caldes, un rival directe


  • Comparteix:

L'equip femení de la UESC de bàsquet es desplaça aquest cap de setmana a la pista del Caldes B, després d'haver guanyat còmodament al Lliçà de Munt. Només 2 punts separen el Caldes i la UESC, per tant, una victòria de les santcugatenques suposaria deixar enrere un rival directe.

Les noies d'Ignasi Munera estan fent un molt bon paper aquesta temporada, ja que dels 13 partits disputats fins ara n'han guanyat 10, cosa que els permet estar en la 4a posició. El Caldes, que és 5è, només té una victòria menys que la UESC. Per això, el partit d'aquest cap de setmana és d'una elevada importància. Les santcugatenques arriben amb moltes ganes, després de guanyar de 30 punts al Lliçà de Munt. La jugadora de la UESC, Laia Baqués, comenta aquesta victòria.

Laia Baqués

El partit es preveia assequible, però, tot i les baixes vam poder guanyar


El Caldes és un rival directe de la UESC, per tant, el partit d'aquest diumenge és vital per poder-se mantenir a la zona capdavantera de la classificació i deixar enrere un rival. Així ho explica Baqués.

Laia Baqués

Aquest partit és molt important per afiançar-nos a les posicions de dalt


L'entrenador santcugatenc Ignasi Munera recupera dues jugadores lesionades, Laia Baqués i Mireia Negre, però no podrà comptar amb Anabel Calafell, que encara estarà una setmana més de baixa per un esquinç al turmell.
El partit entre el Caldes i la UESC es jugarà aquest diumenge a 2/4 de 6 a Caldes de Montbui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.