L'equip femení de la UESC inicia la segona volta a la pista del Cornellà-Vedruna


  • Comparteix:

L'equip sènior femení de la UESC inicia diumenge la segona volta del Campionat i ho fa desplaçant-se a la pista del Cornellà Vedruna. L'equip d'Ignasi Munera ve de perdre davant el Caldes per 80 a 66 i és conscient que no pot tenir més errors de cara a seguir lluitant per les posicions capdavanteres de la taula.

Les santcugatenques van caure derrotades aquest cap de setmana davant el Caldes en un partit amb molts errors i amb un rival molt lluitador que va exhibir un joc amb molt de ritme. Però l'equip santcugatenc té el punt de mira al següent partit davant el Cornellà-Vedruna, ja que són conscients que no poden tenir més errors.

Ignasi Munera

A partir d'ara hem de guanyar, no hem de permetre més tonteries com les d'aquest cap de setmana passat.


El matx davant el Cornellà-Vedruna donarà inici a la segona volta del Campionat. En el partit de la primera volta les santcugatenques van aconseguir imposar-se per un marcador de 70 a 41. En principi l'enfrontrament no hauria de presentar-se complicat per les juagdores santcugatenques però les diferents circumstàncies que viu l'equip podrien complicar les coses com explica el tècnic Ignasi Munera.

Igansi Munera

Ara mateix tenim un problema. Entre lesions, examens i baixes per malaltia no podem disposar de totes les jugadores i això complica les coses.


De moment l'equip vermell-i-negre és quart però la classsificació variarà ja que degut al temporal de neu es van ajornar molts partits del cap de setmana. El partit davant el Cornellà-Vedruna es jugarà diumenge a les cinc de la tarda a la pista del Cornellà.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.