La UESC es retroba amb la victòria davant l'IPSI


  • Comparteix:

La UESC aconsegueix la victòria davant l'IPSI per 78 a 65. El partit és molt igualat fins als dos primers quarts, a partir d'aquest instant els locals agafen un aventatge que mantenen fins al final. Amb aquesta victòria, la UESC suma 8 victòries i 9 desfetes.

Jornada propícia i positiva pels de David Lizano. L'equip santcugantenc va demostrar a l'afició un cop més que estan en plena forma i que les baixes d'alguns dels jugadors no impedeixen oferir un bon joc.

El matx va començar molt igualat, fins que els santcugatencs van agafar un avantatge prou important. Un bon joc en defensa dels santcugatencs van fer que se situessin 20 punts per sobre del seu rival.

Ferran Arús, jugador de l'equip, comenta els punts forts del rival, l'IPSI.

Ferran Arús

L'IPSI té un base molt bo i per sort no va assistir al partit.


Amb aquesta victòria contundent dels de David Lizano, la UESC avança posicions en la taula, tot i que estan dues posicions per sota del seu pròxim rival, el Valls. A la primera volta, la UESC va perdre davant aquest equip, per això ara està molt motivat per guanyar-lo i demostrar-li el seu progrés. César Ruano, alapívot de l'equip.

César Ruano

Intentarem guanyar al Valls. El joc interior és molt bo i hi ha un base molt qualificat llançant des de fora de perímetre


Equip complicat de guanyar en una nova jornada de la primera catalana. La UESC, però està molt motivada perquè comença a recuperar-se del mal començament en la segona volta de lliga.
Els vermell-i-negres es desplaçaran al camp del Valls dissabte que ve a les set de la tarda per aconseguir superar a un rival lleugerament superior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.