L'infantil femení de la UESC, al torneig de Reis del CN Terrassa


  • Comparteix:

L'infantil femení de la UESC de bàsquet disputarà diumenge el torneig del Reis del Club Natació Terrassa. Les santcugatenques s'enfrontaran en un triangular al conjunt organitzador i al Castellbisbal. L'entrenadora de l'equip, Andrea Martínez, comenta que competicions d'aquest tipus cal afrontar-les amb l'objectiu de divertir-se.

Un dels torneigs de Reis d'esport base més prestigiosos que es disputaran aquests dies és el que organitza el Club Natació Terrassa. Enguany es disputa la setena edició i dins de la competició femenina participarà el conjunt infantil femení de la UESC.

El torneig tindrà format de triangular i els partits es disputaran al Pavelló del Pla de Bon Aire de Terrassa. Les santcugatenques jugaran el primer partit a les 9 del matí contra el Castellbisbal i a les dues de la tarda contra el Club Natació Terrassa "B". Segons l'entrenadora del conjunt santcugatenc, Andrea Martínez, s'han de plantejar la competició amb l'únic objectiu de passar una bona estona i divertir-se a la pista.

Andrea Martínez

Al torneig, al ser de Reis, intentarem divertir-nos al màxim.


Cal destacar que el conjunt santcugatenc ha jugat fins l'aturada de Nadal en el campionat de promoció de Barcelona, al grup 4 del Nivell "B" i s'ha classificat en segona posició, amb set victòries i tres derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.