La UESC derrota al Guinardó en partit ajornat


  • Comparteix:

El sènior masculí de la UESC de bàsquet derrota al guinardó per 89 a 72 en partit ajornat disputat aquest dimecres. Amb aquest triomf, els de David Lizano ocupen la cinquena posició, a dos triomfs del líder, el Lluïsos de Gràcia.

La UESC va patir més del que s'esperava davant el penúltim classificat, el Guinardó. Els de David Lizano van fer una primera meitat decepcionant, prova d'això és el 32 a 42 que registrava el lluminòs de la Sala Escolar. A la represa, les coses van canviar i molt. El tercer quart va estar marcat per la igualtat al marcador, però en el darrer quarts els santcugatencs van sortir embalentonats i s'imposaven per 89 a 72.
El jugador de la UESC, Dani Salvat explica la dificultat del matx.

Dani Salvat




Després d'aquesta victòria, els vermell-inegres se situen cinquens,a dos triomfs dels colíders: Lluïsos de Gràcia, Club Natació Terrassa i barberà. Aquesta jornada, la UESC visita la pista del Sícoris, novè amb 8 victòries, a tres dels santcugatencs. El matx es disputa diumenge a les set de la tarda a pista lleidatana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.