Toca guanyar


  • Comparteix:

La UESC-Catalana Occidente s'enfronta a un assequible Ciutat Vella després de la derrota a Lleida. Els de Lizano no poden badar més si volen atrapar el grup que opta a la promoció d'ascens. Per aquest compromís són baixa Josep Maria Pont i Bernat de Pablo.

La Unió Esportiva Sant Cugat té una oportunitat immillorable per refer-se de l'ensopegada de la setmana passada enfront el Sícoris. Els vermell-i-negres reben al PAV I un Ciutat Vella que en l'anada es va imposa per una sorprenent diferència (13 punts).

El conjunt santcugatenc necessita sumar una nova victòria si no vol obrir forat amb els equips que lluiten per fer-se amb una de les 3 places de la promoció d'ascens. Els locals compten amb Eloi Pérez i Cesar Ruano que tot i que no estar al cent per cent ja són amb l'equip.

El d'aquest cap de setmana sembla un rival propici per anotar-se un nou triomf ja que es tracta d'un conjunt que practica un bàsquet força anàrquic tot i algunes bones individualitats.

D'aquests i altres detalls del partit que ha d'afrontar la UESC hem parlat amb Roc Saldaña, segon entrenador de la Unió Esportiva.



Roc Saldaña

El Ciutat Vella ens va sorprendre a la seva pista però es tracta d'un equip que practica un joc anàrquic que podem contrarestar




El partit entre la UESC i el Ciutat Vella tindrà lloc dissabte a les 7 de la tarda al PAV I.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.