La UESC busca el títol de la Primera Catalana


  • Comparteix:

La UESC de bàsquet disputa aquest cap de setmana la final a 4 de la Primera Catalana. El conjunt santcugatenc s'enfrontarà a les semifinals dissabte al Club Bàsquet Blanes i, si guanya, jugarà diumenge la gran final. Recordem que els 4 equips participants ja han aconseguit l'ascens a Copa Catalunya.

La temporada pot acabar de manera brillant per la Unió Esportiva Sant Cugat de bàsquet. Després d'aconseguir l'ascens al final de la lliga regular i posteriorment proclamar-se millor segon equip de la Primera Catalana, el conjunt santcugatenc disputa aquest cap de setmana la final a 4 de la categoria.

El sorteig ha deparat que el seu rival en semifinals sigui el Club Bàsquet Blanes. Un equip que té la millor defensa de la lliga del seu grup i que a més comptarà amb el factor pista a favor. Tot i això, el tècnic santcugatenc, David Lizano, creu en les possibilitats dels vermell-i-negres.

David Lizano

El Blanes té la millor defensa de tota la lliga del seu grup


Un punt a favor amb què compta la UESC és la plantilla. Per primera en tota la lliga, Lizano podrà comptar amb tots els jugadors.

David Lizano

Estic molt content perquè és la primera vegada en tota la competició que no tenim baixes


El partit entre la UESC i el Blanes es jugarà dissabte a les 8 de la tarda a Palafolls.

Abans es disputarà l'altra semifinal, entre el Club Bàsquet Valls i el Grup Barna. Els dos guanyadors de les eliminatòries jugaran la gran final diumenge a les 12.15 hores a Blanes. Els dos perdedors s'enfrontaran pel 3r i 4t lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.