La UESC acumula una derrota més en la nova categoria

La UESC de bàsquet cau derrotada per 83 a 61 davant el Sant Adrià en un partit negatiu dels de Manel Blanco. Els santcugatencs sumen un total de dues derrotes i dues victòries a la Copa Catalunya.

Sembla ser que l'ambició no és suficient per guanyar un partit en la nova categoria
Dissabte, els de Manel Blanco visitaven el Sant Adrià, qui ha demostrat perquè estan en la segona posició en deixar un marcador de 83 a 61, amb parcials que sovint sobrepassaven els 10 punts de diferència.
Des de l'inici del partit el Sant Adrià ha sortit amb més força que els vermell-i-negres, i així ho demostra un primer parcial de 31 a 21. En el segon quart, la UESC ha donat símptomes de recuperació en perdre només d'un punt, 14 a 13, el parcial. Reanimació que, gràcies a l'encert dels jugadors de Manel Blanco, han donat com a resultat un parcial de 13 a 17 favorable als santcugatencs. Però ha estat en els últims 10 minuts de partit quan el Sant Adrià ha fet un parcial de 25 a 10 que ha deixat el marcador final de 83 a 61. Tot i l'ampli resultat final, el jugador santcugatenc César Ruano, afirma que la UESC no ha donat tot el que podria haver donat.

Cesar Ruano

No vam apretar el suficient. Quan ens guanyaven de 10 vam deixar de jugar a bàsquet, així van aconseguir anar-se'n de 20 una altra vegada

Amb aquesta desfeta la UESC acumula dues derrotes i dues victòries en aquesta nova categoria, fet que situa els santcugatencs en la sisena posició en la classificació.
La jornada que ve la UESC juga a casa davant el Sant Josep, vuité en la taula.