La UESC rep el segon amb ganes de trencar la mala ratxa


  • Comparteix:

El CB Mollet, un rival dur

El CB Mollet, un rival dur

La UESC de bàsquet rep el Mollet, colíder de Copa Catalunya, amb la permanència en joc. Els de Manel Blanco buscaran davant l'afició vermell-i-negra trencar la ratxa de sis derrotes consecutives davant l'equip amb millor defensa del campionat.

Els del Vallès Oriental són colíders juntament amb el Grupo Osorio gràcies a la seva magnífica defensa que el converteix en l'equip que menys punts ha encaixat en els 27 partits disputats (68,8 punts encaixats de mitjana). Tot i això, els de Manel Blanco ja saben què és trencar el sistema defensiu d'aquest conjunt. De fet, els santcugatencs van guanyar a la pista molletana en el partit d'anada (59-61). No obstant, el tècnic rival, Àlex Coma, creu que el resultat depèn de l'actitud dels seus jugadors.


Àlex Coma

Els últims partits que hem perdut són amb equips que no s'hi jugava res



Per tant, es pot creure en una victòria vermell-i-negra en el partit que es disputa dissabte a les set de la tarda (19:00) a la Sala Escolar del Pav-2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.