Derrota anímica


  • Comparteix:

La UESC perd per setè partit consecutiu per 75 a 88 contra el líder Mollet i s'aboca de ple en la lluita per una bona plaça en la promoció. El handicap més important que té ara l'equip santcugatenc és l'estat anímic dels jugadors.

Per setena jornada consecutiva, i es diu ràpid, la UESC compta els seus partits per derrotes. Ni la iniciativa de la Grada Jove, que ha aplegat a un munt de nens de la ciutat a les graderies del pavelló, ha servit de revulsiu per un equip que no acaba de creure en les seves possibilitats i que es veu abocat a la lluita per una bona plaça per als enfrontament de promoció del descens.

El problema dels homes de Manel Blanco és i ha estat la irregularitat i la manca de fe en les seves possibilitats, que són moltes. En molts moments del partit han plantat cara al líder de la classificació, però al final del partit els braços no han respost i han permès que les distàncies en el marcador s'anessin eixamplant mica en mica. El marcador final, 75 a 88 favorable al Mollet, ha estat la màxima diferència del partit, i un cop dur pels ànims dels jugadors vermell-i-negres. Com explica l'entrenador de l'equip, Manel Blanco, el conjunt està baix de moral, amb gran falta de confiança.

Manel Blanco

Anímicament estem bastant fluixos perquè portem set derrotes consecutives, que es diu ràpid però és molt dur. Ens falta el 'punch' necessari per creure en les nostres possibilitats.


La permanència ja queda lluny, i els últims dos partits de lliga, més que per buscar la salvació, han de servir per recuperar anímicament un equip que, ara per ara, està enfonsat. Per recuperar-se, caldrà guanyar el proper partit a la pista del Ripollet, un equip que està en una situació semblant a la de la UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.