Amb l'aigua al coll


  • Comparteix:

La UESC de bàsquet rep la visita de l'Arenys de Munt, en la darrera jornada de la lliga regular de Copa Catalunya, amb l'objectiu de trencar la sequera de victòries. Un triomf aquest cap de setmana permetria als homes de Manel Blanco prendre una posició 'privilegiada' en la promoció de descens.

Guanyar aquest cap de setmana l'Arenys s'ha convertit en l'objectiu principal pel tècnic, Manel Blanco, per assegurar-se el factor pista a la promoció de descens. Tot apunta que el rival a batre serà el Castellar.

El tècnic vermell-i-negre reconeix que la promoció de descens és ja una realitat.

Manel Blanco

Estem abocats al descens


L'equip arriba amb moltes baixes, entre elles les de Josep Maria, Dani Salvat i Carlos. Una adversitat més a superar a part de la dinàmica negativa de vuit jornades consecutives perdent en què es troben immersos.
Per intentar fer front a l'últim partit de la lliga regular, el tècnic santcugatenc ha fet una crida a l'afició perquè vagi a animar l'equip.

El partit es juga dissabte a les 7 del vespre a la Sala Escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.