Comença la fase de permanència


  • Comparteix:

La UESC de bàsquet juga el primer partit de la fase de permanència a la Copa Catalunya. Els vermell-i-negres reben el Castellar, que ha finalitzat tretzè del Grup 2. El millor de 3 partits mantindrà la categoria.

Darrera oportunitat pels santcugatencs per jugar l'any vinent a la Copa Catalunya. Tot i la temporada irregular, els de Manel Blanco van aconseguir a última hora assegurar-se el factor pista a favor per les fases de permanència.

La UESC rep dissabte el Castellar i espera començar amb bon peu la promoció. La permanència serà pel millor de 3 partits, i és per això que els vermell-i-negres saben que és molt important aconseguir la primera victòria a casa.

La UESC arriba a la promoció com a dotzè del seu grup, mentre que el Castellar-Vassi Finques ha finalitzat tretzè del Grup 2. El tècnic vermell-i-negre, Manel Blanco, explica que no és el millor final de lliga però que s'ha d'anar a per totes.


Manel Blanco

Prefeririem estar més tranquils però ens ha tocat fer la promoció. Intentarem treure el millor de nosaltres mateixos




El partit es juga dissabte a dos quarts de sis al Pav-2 de la Rambla del Celler. El segon partit es disputa el cap de setmana vinent a Castellar del Vallès.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.