Rival directe en la lluita per la permanència


  • Comparteix:

La UESC visita el Castellar a la setena jornada de la Copa Catalunya de bàsquet. Els nois de David Lizano intentaran sumar el primer triomf de la temporada davant un rival que només ha guanyat un partit.

Partit emocionant el que disputaran els santcugatencs contra el penúltim classificat de la competició, el Castellar. Els nois de la UESC encara no han obtingut cap victòria a la lliga, després que la setmana passada van perdre a la pista del Sant Andreu en un últim minut de desconcert. La imatge que va donar l'equip, però, dóna confiança de cara al partit de diumenge. L'entrenador, David Lizano, fa la valoració del rival.

David Lizano

Estan com nosaltres, neguitosos, ansiosos... Si juguéssim a casa tindríem més opcions.


El Castellar ve de perdre contra el Santa Coloma i necessita la victòria tant com els santcugatencs. Per tant, el partit serà un duel per la permanència que es disputarà diumenge, a dos quarts de vuit del vespre (19:30).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.