Complint objectius


  • Comparteix:

L'equip femení de la UESC aconsegueix la victòria davant el CB Coll - CE Europa per un ajustat 44 a 48. Una altra victòria aquest cap de setmana davant el Grup Barna refermaria la bona evolució de l'equip que, abans d'acabar la primera volta, ocupa la quarta posició a només dos partits de la promoció d'ascens.

Les santcugatenques estan a un pas de complir els objectius abans de tancar l'any. 4 derrotes i 8 victòries, comptant la del passat cap de setmana davant el CB Coll - CE Europa, situen a les santcugatenques a la part alta de la taula, ben a prop del primer classificat, el Lluïsos de Gràcia. Tot i el resultat ajustat i les condicions de fred, les de la UESC no van patir durant la darrera jornada i ara esperen el Grup Barna, equip de la part baixa. L'entrenador Pablo Moreno avisa, però, de la perillositat del rival.

Pablo Moreno

El rival és bastant enganyós. Estem mentalitzats per un partit complicat.


La UESC rep el Grupo Barna aquest dissabte. Abans, però, l'ambient començarà a escalfar-se amb una petita festa amb xocolatada i Pare Noel inclós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.