Partit per la segona plaça

L'equip femení de la UESC es presenta aquest dissabte a la pista del Sarrià com el tercer classificat de la Segona Catalana. Les de Pablo Moreno van aconseguir una important victòria la setmana passada contra l'Ipsi 'A' per 45 a 49 que les manté en la lluita directa per l'ascens.

La UESC va arribar al descans perdent d'un punt contra l'Ipsi 'A', però en el tercer quart ja havia capgirat el marcador aconseguint un avantatge màxim de 14 punts. L'Ipsi va intentar retallar distàncies, però no van poder superar a les santcugatenques en una segona part que van controlar en tot moment. La victòria de les de Pablo Moreno, la derrota del Sant Andreu del Natzaret, i el partit ajornat entre el Sant Andreu i el Lluïsos de Gràcia situa a les vermell-i-negres terceres a la taula, empatades a punts amb el segon classificat, el Sarrià 'B'. Precisament el Sarrià és el rival directe contra el qual s'enfrontaran aquest cap de setmana, el segon equip més anotador de la competició per darrere del líder, el Joventut BBC.

L'entrenador Pablo Moreno ens parla de la situació de l'equip en relació als seus competidors.

Pablo Moreno

El nostre lloc a la taula és on havíem d'estar i on volíem estar.

A la primera volta les santcugatenques van perdre a casa contra el Sarrià per sis punts. Aquesta propera jornada, per tant, és tan important la victòria com aconseguir un 'average' a favor. Sarrià i UESC s'enfronten aquest dissabte, a les set de la tarda (19.00h).