Tercera victòria de la temporada

La UESC de bàsquet guanya per 67 a 65 l'Arenys en un partit molt disputat. Els vermell-i-negres sumen ja la tercera victòria de la temporada contra el tercer classificat de la Copa Catalunya i pensen que la permanència encara és possible.

Ja des d'un inici el conjunt santcugatenc ha anat a per totes. Un Arenys adormit ha permès als homes de David Lizano distanciar-se al marcador i endur-se el primer quart per 18 a 10. Al segon quart els del Maresme han retallat distàncies amb un parcial de 2 a 10, però finalment la UESC ha reaccionat i s'ha posat per davant 29 a 22.

A la represa, els rivals han posat les coses més difícils al conjunt local i tot feia pensar en una possible remuntada, ja que el tercer quart ha finalitzat 47 a 48 a favor de l'Arenys. Per això, l'últim quart ha estat decisiu per als santcugatencs. Els locals han sabut aguantar la pressió del marcador ajustat en tot moment i han sortit a l'atac i a sumar punts. Els últims minuts han estat claus per sentenciar una victòria que ha finalitzat amb el resultat de 67 a 65.

Escoltem la valoració del tècnic santcugatenc, David Lizano.

David Lizano

En la nostra situació era molt important guanyar aquest partit. Hem sabut estar allà, hem pogut aguantar la pressió i hem guanyat

Després de la derrota amb el Montgat i el Salt, aquesta victòria puja la moral al conjunt vermell-i-negre, que segueix cuer amb un partit menys. La setmana vinent la UESC visita la pista del Sant Josep, un rival difícil de la zona alta de la taula.