Guanyar per no baixar


  • Comparteix:

La UESC ha de guanyar si no vol baixar

La UESC ha de guanyar si no vol baixar

La UESC rep l'Alella en un partit vital pels de David Lizano. Els santcugatencs han de guanyar si és que no volen ser equip de Primera Catalana. Els vermell-i-negres tenen una bona oportunitat de seguir lluitant per la permanència davant l'avantpenúltim classificat de la Copa Catalunya.

Serà un matx complicat. Tots dos conjunts lluiten per la permanència. D'una banda els de David Lizano són cuers i haurien de guanyar tots els enfrontaments que els queden per salvar la categoria. D'altra banda l'Alella és avantpenúltim i no es pot permetre perdre cap punt si és que no vol complicar-se les opcions de jugar la fase de permanència.
El president de la UESC, Xavier Salvat, analitza la situació de l'equip.

Xavier Salvat

Si volem tenir alguna opció s'ha de guanyar tot i esperar que hi hagi una carambola. El que està clar és que el tema està complicadíssim.



A l'anada la UESC va perdre per 73 a 67 en un partit ple de nervis que va trair els de David Lizano. Amb més pressió que a la primera volta, la UESC rep, dissabte a les set de la tarda al PAV 1 de la Rambla del Celler, l'Alella.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.