Es retroben amb la victòria

Victòria treballada de la UESC davant l'Sferic Terrassa

La UESC guanya 77 a 64 davant l'Sferic Terrassa en la setena jornada de la Primera Catalana. Un partit molt intens que es podia haver endut qualsevol dels dos equips. Després de dues derrotes els vermell-i-negres es retroben amb la victòria.

La UESC ha començat molt forta el partit, aconseguint una diferència considerable durant el primer quart, que finalitzava amb un 24 a 16 a favor dels santcugatencs. Els egarencs han sortit amb molta intensitat el segon quart i han aconseguit retallar distàncies i posar-se per davant en el marcador. A la mitja part, resultat de 36 a 38 favorable als de Terrassa. Els dos darrers quarts han estat molt igualats. Tots dos equips s'intercanviaven constantment el lideratge del partit, però a falta de dos minuts per finalitzar el matx, els santcugatencs s'han posat quatre punts per damunt que han pogut mantenir. Al final, victòria dels vermell-i-negres, 77 a 64.

El jugador de la UESC, Dani Salvat, creu que el partit ha tingut una part per cada equip.

Dani Salvat

Ha estat un partit molt intens. Ells han estat molt intens defensivament. La segona part hem sortit molt seriosos.

El proper diumenge, la UESC visita la pista del Sant Andreu, equip situat a la zona tranquil·la de la taula.