Victòria a fora de la UESC

La UESC venç a la pista del quart classificat

La UESC guanya a la pista de l'Horta per 66 a 70 i consolida la seva bona plaça a la classificació. A falta d'una jornada per finalitzar la temporada, els santcugatencs han aconseguit els seus objectius. El jugador vermell-i-negre, Dani Salvat, afirma que aprofitar els tirs lliures dels últims minuts ha estat clau.

El matx ha començat molt igualat durant la primera meitat amb diferències al marcador molt petites. Al descans la UESC perdia per 35 a 28. A la represa però les coses han canviat, i al tercer quart han fet un parcial de 2 a 13 que els ha permés avançar-se al marcador.
Finalment en l'últim quart, els de Marc Guillem han sabut mantenir la diferència al marcador i imposar-se als barcelonins. L'emoció del matx ha arribat en l'últim minut de joc, quan l'Horta ha estat a punt d'igualar el marcador amb dos triples, els vermell-i-negres però, han sabut aprofitar els tirs lliures que l'àrbitre ha xiulat al seu favor, i així el matx ha acabat amb victòria santcugatenca, 66 a 70.

El jugador vermell-i-negre, Dani Salvat, explica com ha vist la segona meitat del matx.

Dani Salvat

El partit ha estat igualat fins l'últim minut.

La setmana vinent els santcugatencs disputen l'última jornada de la Primera Catalana contra el Roser, el tercer classificat.