Massa Valls per la jove UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (75-84) contra el CB Valls, un dels equips més forts de la categoria. L'equip santcugatenc ha anat pràcticament tot el matx darrere en el marcador i els visitants han agafat una distància de vint punts que els de Marc Guillem no han pogut remuntar. De nou l'experiència rival ha estat determinant per saber jugar amb el marcador i acabar emportant-se la victòria.

Els primers compassos del partit han mostrat certs dubtes en els dos equips, amb molt poca anotació i protagonisme de les defenses. Ha estat a partir dels sis minuts quan els vallencs han posat una marxa més al joc i han fet un contundent parcial de 2 a 19 en els darrers quatre minuts del primer quart. La qualitat individual dels visitants i la verticalitat de les seves transicions han ampliat la distància al marcador. De la seva banda, els santcugatencs han respost amb combinacions erràtiques i males seleccions de tir, pel que la diferència a l'electrònic a la mitja part era de 13 punts. A la segona part, els vallencs han apuntulat el triomf amb una defensa zonal que només puntuals transicions vermell-i-negres han pogut superar. L'avantatge s'ha ampliat a 20 punts, i només als darrers minuts, amb un Valls més relaxat, la distància s'ha reduït a nou punts amb el definitiu marcador de 75 a 84. L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, ha remarcat el mal començament dels seus jugadors.

Marc Guillem

Hem sortit amb les idees poc clares i amb un to per sota de com havíem de sortir.

Amb aquesta derrota els santcugatencs se situen amb un balanç de dues victòries i tres derrotes, totes elles a casa. A la següent jornada la UESC visita la pista del Messer Tarragona 2017, partit que es disputarà dissabte a dos quarts de set.