Guanyen al camp de les cueres

Foto d'arxiu del partit contra el CB Calaf

Les noies de la Unió Esportiva Sant Cugat vencen (49-66) contra el Torelló a una de les pistes més assequibles de la categoria. En un primer període ple d'errors i de baixa anotació, les santcugatenques han reaccionat i han demostrat la seva superioritat davant d'un dels rivals més fluixos de Segona Catalana.

Fallar 14 tirs a sota cistella en només un quart diu molt de l'encert amb el que han sortit les noies de Leandro Nahmanovic. Al primer quart de partit les vermell-i-negres han pogut anotar només sis punts, tot i que les rivals tampoc ho han aprofitat ja que només n'han anotat 10. Al segon quart les santcugatenques han entrat en el partit i un triple al darrer segon ha col·locat sis punts per sobre a les visitants a la mitja part. El tercer quart ha mostrat la diferència real entre els dos conjunts, i les vermell-i-negres han marxat ràpidament en el marcador situant-se amb 14 punts d'avantatge, diferència que ha servit perquè la UESC s'emportés el triomf. El tècnic vermell-i-negre, Leandro Nahmanovic, ha valorat en termes positius el rendiment del seu conjunt.

Leandro Nahmanovic

Hem hagut de gestionar l'avantatge, hem pogut rotar i hem aprofitat tant joc interior com exterior.

Amb aquest resultat la UESC s'apropa a les primeres posicions del grup 2 de Segona Catalana amb cinc victòries en set partits. La jornada vinent porta un duel apassionant entre les de Nahmanovic i i l'ASFE Sant Fruitós B, que es troba també en un gran moment de forma. El matx serà dissabte a dos quarts de sis de la tarda.