Aturada en sec

Dura derrota de la UESC a Cerdanyola

El primer equip de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd (73-66) en la seva visita a Cerdanyola, un rival directe en la pugna per sortir de les posicions perilloses de la taula. Un joc imprecís i irregular ha fet que l'equip de Marc Guillem arribés al final del partit sense opcions d'endur-se la victòria.

Malgrat que els vermell-i-negres han fet un bon inici de partit, l'equip ha començat a cometre errades en forma de pèrdues de pilotes i precipitacions, sobretot després que els cerdanyolencs canviessin a defensa pressionant a tota la pista. Els santcugatencs han permès que els locals agafessin la iniciativa del partit, seleccionant malament les opcions de joc i de tir. Ha estat a falta de tres minuts per acabar el matx quan els de Guillem han pogut redreçar el rumb i han arribat al descans amb tres punts d'avantatge en el marcador. Al tercer quart, no obstant, la tònica de la primera part ha retornat i la falta de concentració dels jugadors de la UESC ha fet que s'arribés al final del partit sense que poguessin lluitar per la victòria.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, ha destacat la importància de seguir practicant el joc que els va dur a la dinàmica positiva de setmanes anteriors.

Marc Guillem

És important que un cop has canviat la dinàmica i estàs guanyant partits, seguir fent les coses bé que t'han permés arribar a aquesta dinàmica.

Aquest partit iguala el balanç entre els dos equips de quatre victòries per set derrotes, i col·loca a la UESC a una zona perillosa de la classificació del grup tres de Primera Catalana.

Una bona oportunitat per seguir sumant la tenen la setmana vinent, jornada en que reben el Bàsquet Sant Boi, un altre rival directe.