Derrota contra el filial del Manresa

Imatge d'arxiu del planter mirasolenc

El conjunt sènior del Club Bàsquet Mira-sol cau derrotat a la pista de La Salle Manresa per 23 punts de diferència (78-55). Els mirasolencs han guanyat els parcials del segon i del tercer quart, però ha estat insuficient ja que els locals s'han distanciat en el primer quart de partit amb un parcial d'11 a 0 i han sentenciat en el quart període.

Els mirasolencs han vist com el seu rival aconseguia un avantatge considerable en els primers minuts de partit amb un parcial d'11 a 0. El Mira-sol ha millorat en el segon quart i ha retallat la distància en el marcador. Tot i la millora dels mirasolencs, s'ha arribat a la mitja part amb un 35 a 25 pels manresans.
El tercer quart ha continuat amb la mateixa dinàmica i el Mira-sol s'ha posat a nou punts a falta d'un període. La Salle Manresa ha reaccionat en els últims minuts i amb un altre parcial ha aconseguit el definitiu (78-55) amb victòria local.

L'entrenador del conjunt mirasolenc, Lluís Valero, destaca l'actitud dels seus jugadors en el partit tot i la derrota.

Lluís Valero

Hem jugat com sempre, però l'actitud ha estat més correcte. Als últims minuts hem baixat els braços, però hem aguantat més que en altres partits.

Els mirasolencs, que encara no coneixen la victòria, estan a tres triomfs de la permanència. El primer pas per assolir-ho és aconseguir els punts de la propera jornada davant el Solsona al Pav 1 de la Rambla del Celler.