Sorprenen Terrassa

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) aconsegueix una gran victòria (79-90) a la pista de l'Sferic Terrassa després de fer un molt bon partit. Els jugadors de Marc Guillem han mostrat la seva millor cara i han vençut contra un rival complicat al que han arribat a superar per 22 punts. La intensitat defensiva i la bona selecció a la part ofensiva del joc ha donat el triomf als santcugatencs.

La UESC ha deixat clar des de bon principi que sortia a imposar el seu ritme, amb una gran intensitat defensiva i trobant la manera de donar velocitat al joc i poder córrer contraatacs amb facilitat. A la fi del primer quart els vermell-i-negres ja s'imposaven per 12 punts en el marcador, i al segon quart ha variat la dinàmica del partit i la part ofensiva ha passat a dominar el joc, amb altes anotacions que no interessaven a la UESC. A la represa els santcugatencs han mostrat la millor defensa de la temporada, i s'han acabat emportant el partit per 11 punts.

L'entrenador vermell-i-negre, Marc Guillem, ha afirmat que si s'haguessin resolt alguns detalls com en el matx d'avui s'haurien guanyat més partits.

Marc Guillem

Nosaltres ho tenim clar. Hem perdut certs partits per certs detalls. Si no hagués sigut d'aquesta manera el balanç de victòries i derrotes seria diferent.

Aquesta victòria permet al conjunt santcugatenc marxar a les vacances amb un bon gust de boca. A la represa de la competició, a més, els santcugatencs tenen una bona oportunitat per seguir sumant ja que s'enfronten al cuer, el CB Ripollet.