Comencen a recollir fruits

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç (73-79) el Morell. Els santcugatencs han anat per darrere en el marcador fins la meitat del tercer quart, quan han aconseguit desenvolupar el seu joc i capgirar el lluminós.

El partit ha començat molt complicat pels santcugatencs, i és que els locals han començat a puntuar molt fàcilment i ràpidament. Les faltes dels vermells-i-negres encara complicava més la situació pels de Marc Guillem, i és que els tarragonins han aprofitat els tirs lliures per engreixar l'avantatge.
A la represa les coses continuaven igual, els locals molt efectius i els visitants que no s'acabaven de trobar. El gir del partit ha arribat a la meitat del tercer quart, quan la UESC ha pujat la seva defensa i ha aconseguit ajustar-se més, fet que els ha permès fer el seu joc i capgirar el marcador. Al final victòria per 73 a 79, un triomf, que tal com diu el tècnic vermell-i-negre, Marc Guillem, és molt important.

Marc Guillem

És important veure que pots fer coses que a la primera volta no podies fer. Necessitem començar a recollir els fruits de la feina feta.

Aquest resultat dóna confiança a la UESC per encarar partits que en la primera volta, igual que amb el Morell, no els van anar del tot bé. La propera jornada els de Marc Guillem reben l'Esparreguera.