L'experiència del Valls supera l'empenta santcugatenca


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la UESC

Imatge d'arxiu de la UESC

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (81-71) a la pista del segon classificat el CB Valls. Els santcugatencs no han pogut aguantar el ritme de joc i el gran encert des de la línia de triple dels vallencs. Amb aquest resultat els santcugatencs perden dl dotzè partit de la temporada.

El partit s'ha decidit principalment en el tercer quart, quan els vallencs han aconseguit una sèrie de sis triples consecutius que els han permès distanciar-se el suficient en el marcador per endur-se la victòria. Tot i la remuntada final dels santcugatencs, el coixí del Valls ha estat bastant ampli per no cedir davant els vermell-i-negres.

Tot i la derrota, els santcugatencs han donat la cara i han dominat en dos dels quatre quarts. Un domini que, per l'entrenador de la UESC, Marc Guillem, ha estat insuficient davant un conjunt amb tanta qualitat com el CB Valls.

Marc Guillem

Havíem d'imposar el ritme en tot moment. Només hem pogut fer-ho en dos quarts i no estem preparats per jugar el seu bàsquet.




Els santcugatencs es queden en onzena posició i la propera setmana reben el Messer Tarragona, novè del grup 3 de la Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.