Perden el tren de l'ascens

La UESC ha perdut un important partit

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (62-67) a casa contra l'Escola del Carme i s'allunya de les posicions d'ascens. Les noies de Leandro Nahmanovic han estat desencertades de cara a cistella i les sabadellenques han fet un bàsquet molt més contundent. L'Escola del Carme ha dut la iniciativa en el marcador durant tot el partit i les santcugatenques han anat a remolc des del primer minut.

Juguen bé, lluiten però no vencen. El partit que han disputat UESC i Escola del Carme ha tingut el mateix escenari que en moltes altres ocasions aquesta temporada. Els dos conjunts han sortit a pista freds i desencertats, sense seleccionar les millors opcions de joc i amb moltes pèrdues de pilota. Això ha dut al partit a una baixa anotació en la que, en tot cas, dominava l'Escola del Carme.

Al segon quart les distàncies s'han ampliat fins als deu punts, i les vermell-i-negres han anat a remolc fins que a un minut del final han reduït les diferències a sis punts. A la represa les visitants han tornat a prendre la iniciativa, anotant a través de ràpides transicions. Les santcugatenques, de la seva banda, seguien fallant clares ocasions i les distàncies s'ampliaven fins a una màxima avantatge de 16 punts. Les vermell-i-negres no s'han rendit, però la reacció ha arribat tard i no s'ha pogut culminar la remuntada.

El tècnic de la UESC, Leandro Nahmanovic, ha destacat els errors propis com la clau de la derrota.

Leandro Nahmanovic

Avui els nostres errors ens han condemnat davant d'un equip que m'agrada molt.

Amb aquest partit la UESC acumula sis derrotes i veu com la zona d'ascens queda cada vegada més lluny. La setmana que ve les de Nahmanovic intentaran reaccionar a la pista del Calaf.