Bon partit, derrota dolorosa

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (71-74) contra el Messer Tarragona 2017 en un partit trepidant. Els de Marc Guillem han protagonitzat uns primers minuts de gran qualitat contra el que ha estat un molt bon rival, i només situacions puntuals han fet que els tarragonins s'emportessin la victòria. El joc interior de la UESC ha dut el pes anotador del conjunt, que segueix amb la seva línia ascendent i de maduració com a col·lectiu.

Bon partit, però derrota final. Els vermell-i-negres continuen augmentant el seu grau de solidesa i de competició, tot i que en el partit d'avui no han acabat de culminar-ho en moments puntuals que li haguessin donat la victòria. Un inici de joc vistós i d'alta anotació ha mostrat un matx igualat, tot i que els locals no agafaven la iniciativa en cap moment. A la mitja part els dos equips ja havien superat els 40 punts, però a la segona part les defenses s'han aplicat amb continues variants i el cansament dels primers compassos del matx s'ha fet notar. El pes ofensiu dels santcugatencs s'ha centrat en el joc interior. L'anotació ha minvat, però no ho ha fet la igualtat, i alguns errors claus en l'anotació de la UESC han fet decantar la balança cap al Messer Tarragona, que, de la seva banda, ha estat molt encertat des de la línia de tres punts. El segon entrenador de la UESC, David Martín, ha afirmat que el partit s'ha escapat per petits detalls.

David Martín

Ha faltat l'últim moment, l'últim esforç per posar-nos per sobre.

Aquest partit estava marcat com a clau en el calendari vermell-i-negre, ja que els tarragonins anaven només dos partits per sobre dels santcugatencs.

Amb aquesta derrota els vermell-i-negres es situen amb vuit victòries i 13 derrotes.