El fluix inici condemna el CB Mira-sol

Imatge d'arxiu del CB Mira-sol

El Club Bàsquet Mira-sol perd (59-78) contra el líder del grup 3 de la Segona Catalana, el Sant Pere de Terrassa, en un partit en el que els mirasolencs són superats per un mal inici de partit. Tot i el desavantatge inicial, el CB Mira-sol reacciona i aconsegueix reduïr distàncies en algunes fases del partit, tot i perdre finalment per 19 punts de diferència.

Els homes entrenats per Lluís Valero han sumat la 21ena derrota en competició oficial i encara no coneix la victòria en el que va de temporada. Els mirasolencs han donat la cara contra un potentísim rival que ha demostrat perquè és el líder del grup 3 de la Segona Catalana.

El Sant Pere de Terrassa ha tingut un començament espectacular i ha esborrat de la pista el CB Mira-sol que ha encaixat un parcial de 18 a zero en els primers minuts. Però la reacció mirasolenca no s'ha fet esperar i els homes de Lluís Valero han començat a entrar en el partit rebaixant poc a poc aquesta distància fins els vuit punts en alguns moments. Els visitants han aprofitat l'amplitud de la seva plantilla per jugar tota l'estona a un ritme molt intens que ha provocat que en els darrers minuts els egarencs s'hagin distanciat de nou en el marcador fins els 19 punts d'avantatge final (59-78).

L'entrenador del CB Mira-sol, Lluís Valero, content pel joc dels seus homes, tot i sumar una nova derrota.

Lluís Valero

Ha sobrat el principi del matx. Ens hem arribat a possar a vuit punts, però el desgast ha estat molt fort. Hem estat millor del que pensàvem.

La propera jornada, oportunitat d'or del CB Mira-sol per guanyar el primer partit de la temporada ja que visiten la pista del Sant Quize, penúltim amb només tres victòries.