La UESC jugarà la promoció de permanència a Copa Catalunya davant el Grup Barna

Els santcugatencs tindran el factor pista a favor davant el Grup Barna


  • Comparteix:

La UESC ha de superar el Grup Barna per assolir la permanència / Font: Cugat.cat

La UESC ha de superar el Grup Barna per assolir la permanència / Font: Cugat.cat

L'equip masculí de la UESC s'enfrontarà amb el Grup Barna a l'eliminatòria de permanència a Copa Catalunya al millor de tres partits. Els santcugatencs tenen el factor pista a favor i començaran aquest dissabte el primer matx al pav 1 de la Rambla del Celler.

Màxima igualtat

La UESC i el Grup Barna es veuran les cares en una eliminatòria marcada per la igualtat. Els barcelonins han quedat dotzens al grup 1 de Copa Catalunya amb un balanç de 8 victòries i 18 derrotes. Per contra, els santcugatencs han quedat onzens al grup 2 amb 9 victòries sumades i 17 desfetes.

Factor pista a favor

Els de Marc Solanes tindran el factor pista a favor. El primer matx serà aquest dissabte a Sant Cugat, el segon partit a Barceoona i si calgués un tercer es disputaria a la nostra ciutat. Una UESC que ha guanyat vuit dels nou partits com a local. El tècnic, Marc Solanes, ressalta que disposar del factor pista pot arribar a ser 'determinant' i confiar amb el suport de l'afició.

Grup Barna, joves i sòldis amb defensa

Els barcelonins són un equip jove, amb molta solidesa i molt ràpids al contraatac. Així els ha definit Marc Solanes. Solanes espera un matx igualat i on caldrà millorar el joc dels últims tres partits on s'han encaixat tres desfetes.



Marc Solanes

El Grup Barna treballa molt. Són molt físics i juguen molt oberts en atac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.