Ple de victòries abans de l'Europeu


  • Comparteix:

Itziar Llobet en una imatge d'arxiu

Itziar Llobet en una imatge d'arxiu

La santcugatenca Itziar Llobet i les seves companyes de la selecció espanyola sub 18 guanyen tots els partits del torneig de Codroipo, Itàlia. Llobet ha estat una de les més destacades del combinat estatal en les victòries sobre Suècia, Rússia i Itàlia i que el confirma com un dels principals aspirants a la victòria final a l'Europeu de Romania que comença aquest dijous.

El combinat estatal ha saldat amb victòries els tres enfrontaments del torneig de Codroipo, a Itàlia. Suècia (58-68) en el primer partit, Rússia (51-55) en el segon, i Itàlia (40-74) en el tercer, han estat les víctimes de Llobet i les seves companyes en aquest torneig preparatori per l'Europeu de Romania.

Llobet ha estat la gran protagonista en el darrer matx contra les italianes sent la màxima anotadora amb 14 punts i mostrant el seu pes específic dins la selecció. Aquest dijous comença l'Europeu a Romania i Espanya debutarà a partir de les sis de la tarda contra Eslovenia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.