La UESC guanya a la difícil pista del Mataró


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) aconsegueix una important victòria a la pista del Platges de Mataró (67-70), una de les més complicades de Copa Catalunya. Els santcugatencs s'han imposat a la baixa de Kevin Puigbó i han tirat endavant un matx en què han arribat a estar deu punts per sota. Aquesta victòria col·loca la UESC amb tres victòries i només una derrota.

La setmana passada va ser l'Aqua i aquesta ho ha estat el Platges de Mataró. La UESC s'està erigint com el conjunt revelació del grup 1 de Copa Catalunya. Tot i ser un dels equips que acaben d'ascendir, els de David Lizano ja han passat per sobre de dos dels màxims aspirants a la categoria. En el partit d'aquesta jornada, els santcugatencs han lluitat per remuntar una situació adversa i retallar els deu punts que els locals havien agafat de diferència. Uns tirs lliures fallats per part de la UESC han donat emoció als darrers minuts, i la victòria ha estat més ajustada. El segon entrenador de la UESC, David Martín, ha valorat la difícil victòria del seu equip.

David Martín

Hem anat a una de les pistes més difícils del campionat, ha estat un partit dur però que hem tret endavant.


La UESC ha aconseguit apropar-se a les posicions capdavanteres del grup u de Copa Catalunya a una de les pistes més complicades de la categoria. El conjunt santcugatenc rep el Masnou la jornada vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.