La revolució dels petits pren el primer grup de Copa Catalunya


  • Comparteix:

Els recent ascendits estan sorprenent amb els seus resultats

Els recent ascendits estan sorprenent amb els seus resultats

Els quatre equips que han ascendit enguany a Copa Catalunya masculina, entre els quals hi ha la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), es troben entre els deu primers classificats. A més, la UESC i el CB Salt acumulen tres victòries per només una derrota, i el santcugatenc és el tercer equip més anotador de la categoria.

UESC, CB Salt, CB Quart i El Masnou són els quatre conjunts que l'any passat van accedir a Copa Catalunya des de Primera Catalana. Els vermell-i-negres van intercanviar la plaça amb el CB Valls, mentre que els altres tres conjunts van quedar primer, segon i tercer respectivament del grup u de Primera Catalana. Després de quatre jornades disputades ningú diria que es tracta d'equips recent ascendits.

La UESC i el CB Salt han guanyat ja tres partits, i no només això sinó que ho han fet davant els principals rivals de la categoria. Els de David Lizano s'han desfet dels dos rivals que enguany han baixat de Lliga EBA, tercera divisió estatal, l'Aqua i el Platges de Mataró. La victòria contra els mataronins va ser, a més, a domicili. De la seva banda, el CB Salt no es queda curt. Després de desfer-se la primera jornada del Montgat, aspirant des de fa vàries temporades a l'ascens a EBA, va superar el CB Santa Coloma la darrera jornada, també a pista contrària. Els de Salt, dirigits per Eric Surís, són quarts. Els vermell-i-negres ocupen la sisena posició.

Els casos del CB Quart i d'El Masnou són també dignes de menció. Ocupen la vuitena i la novena posició respectivament amb dues victòries i dues derrotes. No obstant això, les dues derrotes dels dos equips han estat contra equips cridats a acabar la temporada a la zona alta de la taula. A més, cal destacar la sonada victòria del CB Quart sobre la Unió Bàsquet Sant Adrià per una diferència de 40 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.