El CB Mira-sol suma la quarta victòria consecutiva

El CB Mira-sol guanya (71-74) a la pista del Cerberus Artés B en la cinquena jornada del grup 1 de Tercera Catalana. Els mirasolencs sumen així el quart triomf consecutiu de la temporada i continuen a la part alta de la classificació.

El CB Mira-sol ha obtingut una treballada victòria en un partit en què sempre ha anat a remolc en el marcador excepte en els minuts finals. Els primers instants han estat igualats, però els locals s'han anat distanciat poc a poc amb avantatges de set o vuit punts que els mirasolencs retallaven. Aquesta ha estat la tònica d'un partit que ha arribat al final amb el marcador ajustat i en què el CB Mira-sol ha tingut l'encert que li ha faltat durant la resta del matx per endur-se la victòria (71-74).

L'entrenador del CB Mira-sol, Jordi Pigem, creu que els seus jugadors no han fet un bon partit tot i la victòria.

Jordi Pigem

Hem jugat a batzegades i ens ha faltat concentració. És un partit que hauríem d'haver guanyat més còmodament.

La pròxima setmana el CB Mira-sol rep la visita del CB Sant Nicolau B.