La UESC femenina perd contra el Tarragona i suma la tercera derrota consecutiva

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina cau (57-42) a la pista del Messer Tarragona i encadena la tercera jornada consecutiva perdent. Les santcugatenques han començat dominant en el marcador i en el joc, però amb el pas dels minuts l'equip local s'ha imposat fins a la diferència de 15 punts final.

La UESC ha començat el partit dominant a un equip recent descendit de Copa Catalunya. Les vermell-i-negres han arribat a tenir un avantatge de sis punts en el primer quart. En el segon període, la diferència s'ha esvaït fins el punt que al descans les tarragonines guanyaven per 10 punts. A la represa, les vermell-i-negres han tornat a estar encertades en el tir i han escurçat distàncies entrant en el partit de nou. En el últim i definitiu període, el Messer Tarragona ha imposat l'experiència per sentenciar el partit.

El tècnic de la UESC, Leandro Nahmanovic, es mostra orgullós del seu equip malgrat la derrota.

Leandro Nahmanovic

Les setmanes anteriors no sortíem contents però avui hem fet un pas endavant.

La setmana vinent la UESC juga contra el Femení Cornellà, equip que ha perdut els tres partits disputats i un rival directe en la lluita per la permanència.