El cadet 1 del Mira-sol s'emporta la victòria en el primer partit del Torneig FBH Peñas Huesca


  • Comparteix:

Imatges d'arxiu

Imatges d'arxiu

El cadet 1 del Club Bàsquet Mira-sol debuta en el torneig del Peñas Huesca amb victòria (85-76) davant del Boscos de Huesca. Si els mirasolencs repeteixen resultat en els dos partits restants del torneig aquest dimecres, tenen moltes opcions d'emportar-se el trofeu de campions.

El CB Mira-sol guanya el primer dels partits que els taronges han disputats en el torneig de categoria cadet que organitza la Fundació Aragonesa de Bàsquet i el Club de Baloncesto Peñas. El matx ha estat molt igualat en tot moment fins al punt que els mirasolencs han forçat una segona pòrroga per poder endur-se la victòria. L'entrenador de l'equip, Jordi Bargalló, reconeix que la vitòria es podia haver decidit per a qualsevol dels dos equips.

Jordi Bargalló

Ens ha costat molt. Podien haver guanyat els dos equips però al final hem guanyat nosaltres.



En la segona jornada del torneig que tindrà lloc aquest dimecres, els taronges s'enfrontaran al Peñas Huesca a les 10 del matí i al Vic a dos quarts de set de la tarda. Segons Bargalló, els dos rivals són del mateix nivell que els mirasolencs però destaca la fortalesa del CB Vic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.