La UESC mostra una imatge millorada tot i caure derrotada contra el Roser

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (64-71) derrotat contra el Roser tot i donar una imatge més sòlida i regular. El conjunt de Leandro Nahmanovic ha mostrat una actitud competitiva durant tot el matx, corresponent a la jornada 14 del grup 2 de Primera Catalana, i ha tingut opcions de triomf fins al final, tot i que a les acaballes han estat les visitants les que han acabat imposant la seva qualitat i s'han endut la victòria.

Les santcugatenques han sortit intenses en defensa i actives en atac. La qualitat del rival i el bon joc local han donat alternatives en el marcador, punts que arribaven sobretot des del tir exterior. Al segon quart les locals han abaixat l'encert en els llançaments, i el Roser ha seguit aplicant bones opcions en atac i ha pogut agafar una distància d'11 punts, diferència que han consolidat fins la mitja part. A la represa les vermell-i-negres han tornat a sortir amb empenta però sense l'efectivitat de l'inici, però el treball fet en defensa i la paciència per cercar les millors opcions en atac han donat el seu fruit i les locals han reduït distàncies fins posar-se només un punt per sota. En el moment de culminar la remuntada, les barcelonines han fet gala d'experiència i qualitat i han sabut gestionar el matx fins sentenciar-lo i acabar emportant-se la victòria per set punts (64-71).

Leandro Nahmanovic

Ja es va notar la setmana passada i avui hi ha hagut sensacions excel·lents, és per felicitar-les una darrere de l'altra

Aquest matx manté les santcugatenques a la zona de promoció de descens i obliga a la victòria de la jornada següent, en què les de Nahmanovic visiten la pista del Corbera, rival directe.