La Unió Esportiva Sant Cugat es retroba amb la victòria davant el Castellar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) guanya (69-99) el Castellar en la 15a jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els de David Lizano han dominat clarament el partit i no han patit per retrobar-se amb la victòria. Aquest resultat fa que la UESC sigui sisena a la classificació amb nou victòries i sis derrotes.

Després de la derrota de la setmana passada davant el Montgat, els santcugatencs s'han imposat clarament al Castellar i no han donat opció als locals que s'han vist superats pels homes de David Lizano. De nou Èric Forné i Jordi Pons han estat els dos referents de l'ofensiva santcugatenca. Selver Dzigal retornava a la pista de l'equip amb què va començar la temporada i ha estat titular, ajudant a la victòria a la línia interior.

Amb aquest triomf, els vermell-i-negres continuen a la part alta de la classificació amb nou victòries i sis derrotes, igual que el Platges de Mataró i el Salt, quart i cinquè classificat respectivament. El líder continua sent el Santa Coloma amb 12 victòries i tres derrotes.

La següent jornada la Unió Esportiva Sant Cugat visita la pista del Muralla Òptica Blanes, 15è classificat. El partit es disputarà dissabte a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.