Nacho Llovet és titular, però fa una actuació discreta a la derrota de la Penya contra el Barça Regal


  • Comparteix:

El santcugatenc Nacho Llovet / Foto: penya.com

El santcugatenc Nacho Llovet / Foto: penya.com

El jugador santcugatenc del FIATC Joventut Nacho Llovet fa uns números discrets en el derbi del bàsquet català per excel·lència, el que s'ha endut el Regal Barça contra la Penya (52-79). Llovet, que ha sortit en el quintet titular, ha jugat 14 minuts en què només ha pogut fet un tir de dos punts sense anotar-lo, ha capturat dos rebots i ha fet una assistència, amb tres punts de valoració global.

El clàssic del bàsquet català ha comptat amb representació santcugatenca, tot i que ho ha fet amb un impacte discret. Nacho Llovet ja pot dir que ha jugat al Pavelló Olímpic de Badalona contra el Regal Barça, un dels duels més importants del bàsquet europeu des de fa desenes de temporades. Ara bé, a dia d'avui els dos equips presenten situacions molt diferents i una gran desigualtat, que també s'ha plasmat al partit d'aquesta jornada, la número 20 de l'ACB i la darrera abans de la disputa de la Copa del Rei.

Llovet ha jugat els primers sis minuts de joc i sis més al tercer quart, en què no ha pogut millorar el joc col·lectiu dels verd-i-negres. Amb aquesta derrota el FIATC Joventut no aconsegueix allunyar-se de la zona perillosa de la taula, a la 14a posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.